Get the Flash Player to see this rotator.

  sadrit_danaj Sadrit DANAJ Kryetar

MIRËSEVINI NË FAQEN ZYRTARE TE QARKUT VLORË

Hapja e faqes së Internetit, i Këshillit të Qarkut Vlorë, është një eveniment me rëndësi, mbasi kjo faqe nuk është vetëm qëllim i informacionit, por dhe një trasparencë për tërë aktivitetin e Qarkut dhe publikun.Kjo arritje e fut Këshillin e Qarkut Vlorë në median elektronike, si një Institucion bashkëkohor. Rubrika e këtij informacioni zhvillohet në të gjitha fushat që ka prioritet Qarku Vlorë.Ne i mirëpresim vërejtjet, sygjerimet dhe mendimet, me qëllimin e mirë që faqja jonë e Internetit të jetë sa më efektive.

lexo te plote

Lajmet e fundit

"Paketa fiskale ne qeverisjen vendore" 21.01.2014 Data 2014/01/16 ne ambientet e Hotel "New York" u mbajt trajnimi me teme: "Paketa fiskale ne qeverisjen vendore". Ne Kete TAKIM ishin te pranishem Kryetari i Keshillit te Qarkut Vlore z.Anesti Dhimojani, specialiste te financave dhe te buxhetiti prane Qarkut Vlore, ​​specialiste te Bashkise Konispol, Orikum si dhe specialiste te komunave Lukove, Kote, Vllahine, Qender... lexo te plote
“Sistemi Social i bazuar ne Komunitet: Sjellja e shërbimeve sociale me pranë përfituesve (Vlore CBS)” 15.01.2014 Date 14 janar 2014 ne ambientet e Qarkut Vlore u mbajt mbledhja e rradhes ne kuader te projektit “Vlore Sistemi Social i bazuar ne Komunitet: Sjellja e shërbimeve sociale me pranë përfituesve (Vlore CBS)” si pjese e aktiviteteve dhe axhendes se ketij projekti.Ne kete takim ishin te pranishem Kryetari i Qarkut Vlore z.Anesti Dhimojani, delegacioni i pales italiane te perfaqesuar nga : Eno Quargnolo (Drejtor i Departamentit te Mireqenies Sociale Bashkia Bolonje), Chris Tomesani (Pergjegjes i Zyres Sociale Bashkia Bolonje), Roland Jace (Asistent koordinator i projektit), Loretta Bertozzi (Qarku Emilia-Romagna) lexo te plote

Media galeri

UnderWater Qarku Vlore 13.07.2010
Zhvillimi ekonomik Qarku Vlore 12.07.2010
Vlora Qarku Vlore 11.07.2010
UnderWater 2 Qarku Vlore 10.07.2010
Bregdeti Qarku Vlore 09.07.2010
Antikiteti Qarku Vlore 08.07.2010
Get the Flash Player to see this player.

  Projekte

> Thirrje për projekt propozime në kuadër  të programeve të BE-së/Donator

projekte_image

kliko këtu
 

Partnerë

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2010 Këshilli i Qarkut Vlorë