Daily Archives: September 27, 2017

Investimet

Investimet e Këshillit të Qarkut Vlorë Investitori : Këshilli i Qarkut Vlorë Përfituesi : Bashkia Himarë Emërtimi i objektit : “Pikë Panoramike dhe Sportive në Llogara” Vlera e kontratës fillestare : 15 ...

Close