Daily Archives: May 21, 2017

Event

Event

Në datën 21 dhe 22 maj 2017, me ftesë te Presidentit të Rajonit të Ishujve Jonianë z. Theodoros Galiatsatos , Kryetari I Këshillit të Qarkut Vlorë z. Ervis Moçka, mori pjesë në festën kombëtare të 153 vjetorit të bashkim ...

Close