Daily Archives: September 27, 2017

Investimet

Investimet e Këshillit të Qarkut Vlorë Investimet për njësitë vendore konsiderohen si ndërhyrje periferike në integrim dhe harmonizim me investimet kryesore që qeveria qendrore dhe bashkitë po realizojnë. Këto llo ...

Close