Daily Archives: October 10, 2017

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Institucionet shtetërore janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela si dhe në ditët e zyrtare në vijim, festave për vitin 2017. 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri 14 Mars - Dita e Verës 22 Mars - Dita e ...

Close