Daily Archives: October 26, 2017

Qarku Vlorë

Qarku Vlorë shtrihet në pjesën jugperëndimore të Shqipërisë dhe laget nga deti Adriatik dhe deti Jon. Sipërfaqja totale:        2706 km 2 Popullsia:                     188.795 banor Kufiri tokësor:          ...

Close