Daily Archives: January 10, 2018

Vendime date: 20/12/2017

Keshilli i Qarkut Vlore, ne dt.20/12/2017 zhvilloi mbledhjen e radhes dhe te fundit per kete vit. Mbledhja u mbajt ne sallen e mbledhjeve prane Keshillit te Qarkut Vlore ku moren pjese 21 keshilltare ose 75% e tyre. Mble ...

Close