Këshilli i Qarkut Vlorë

March, 2020 Archive

Njoftime

NJOFTIM

Të nderuar qytetarë të Qarkut Vlorë. Në zbatim të urdhërave dhe udhëzimeve të organeve kompetente për marrjen e masave për të...

March 26, 2020

Read More

Njoftime

ZHVILLOHET TAKIMI PROJEKTIT E-HORECA / Mars 2020

Takimi i projektit ndërkufitar E HORECA WANET u realizua ditën e martë 17 mars 2020 me partnerët e projektit përmes telekonferencës...

March 17, 2020

Read More

Njoftime

Rikonstruksioni i rruges “Perparimi” – Njesia Administrative Novosele

Ky projekt ka konsistuar ne sistemimin e rruges “Perparimi”, nje aks ne Njesine Administrative Novosele, Bashkia Vlore. Ky aks eshte...

March 9, 2020

Read More