Category: Lajme

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Institucionet shtetërore janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela si dhe në ditët e zyrtare në vijim, festave për vitin 2017. 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri 14 Mars - Dita e Verës 22 Mars - Dita e ...

Projektpropozime

Projektpropozime

Ftesë për projektpropozime: Këshilli i Qarkut në kuadër të reformës së re territoriale u ka dhënë prioritet problematikave të bashkive të cilat kërkojnë zgjidhje. Këshilli i Qarkut Vlorë e shikon me rëndësi të madhe a ...

Passage

Projekti Passage i prezantuar ne: Danimarkë, Helsinki, Bastia, Tallin, ​Lecce. The PASSAGE (Public Authorities Supporting low-Carbon Growth in European maritime border regions) project involves 6 straits, representing 1 ...

Nga Vlora në Salento (Itali)

Nga Vlora në Salento (Itali)

Në datat 28-31 korrik 2017 me ftesë të Unionit të Bashkive të Veriut të Salentos kryetari I Këshillit të Qarkut z. Ervis Moçka përfaqësoi qarkun e Vlorës në një event të rëndësishëm, të organizuar nga pala italiane si pj ...

Close