Category: Lajme

Passage

Projekti Passage i prezantuar ne: Danimarkë, Helsinki, Bastia, Tallin, ​Lecce. The PASSAGE (Public Authorities Supporting low-Carbon Growth in European maritime border regions) project involves 6 straits, representing 1 ...

Nga Vlora në Salento (Itali)

Nga Vlora në Salento (Itali)

Në datat 28-31 korrik 2017 me ftesë të Unionit të Bashkive të Veriut të Salentos kryetari I Këshillit të Qarkut z. Ervis Moçka përfaqësoi qarkun e Vlorës në një event të rëndësishëm, të organizuar nga pala italiane si pj ...

Event

Event

Në datën 21 dhe 22 maj 2017, me ftesë te Presidentit të Rajonit të Ishujve Jonianë z. Theodoros Galiatsatos , Kryetari I Këshillit të Qarkut Vlorë z. Ervis Moçka, mori pjesë në festën kombëtare të 153 vjetorit të bashkim ...

Close