Festat zyrtare dhe jozyrtare

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Institucionet shtetërore janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela si dhe në ditët e zyrtare në vijim, festave për vitin 2017.

 • 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri
 • 14 Mars - Dita e Verës
 • 22 Mars - Dita e Nevruzit
 • 27 Mars - Dita e Pashkës Katolike
 • 1 Maj - Dita e Pashkës Ortodokse
 • Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 5 Korrik - Dita e Bajramit të Madh
 • 12 Shtator - Dita e Kurban Bajramit
 • 19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
 • 28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29 Nëntor - Dita e Çlirimit
 • 8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25 Dhjetor - Krishtlindjet

Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor, dita e hënë është ditë pushimi.

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Festa jozyrtare:

7 Marsi, festa e mësuesit

8 Marsi, festa e Nënës

 

 • Ditët botërore
 • Dita botërore e autizmit, 2Prill
 • Dita botërore e dhuruesit të gjakut, 14 Qershor
 • Dita Botërore e Librit,23 Prill
 • Dita Botërore e Lirisë së Shtypit, 3 Maj
 • Dita Botërore e Shëndetit, 7 Prill
 • Dita Botërore e Tuberkulozit, 24 Mars
 • Dita botërore e ujërave, 22 Mars
 • Dita Botërore kundër AIDS, 1 Dhjetor
 • Dita Botërore pa Duhan, 31 Maj
 • Dita Ndërkombëtare e Çlirimit të të burgosurve, 11 Prill
 • Dita Ndërkombëtare e Gruas, 8 Mars
 • Dita Ndërkombëtare e Oqeaneve,8 Qershor
 • Dita Ndërkombëtare e ushqimit, 16 Tetor
 • Dita botërore e biodiversitetit, 22 Maj
 • Dita Botërore e Mjedisit, 5 Qershor
 • Dita botërore e të moshuarëve, 1 Tetori
 • Dita Botërore e Vallëzimit, 29 Prill
 • Dita Botërore kundër duhanit,31 Maj
 • Dita botërore kundër korrupsionit,9 Dhjetor
 • Dita e Dokumenteve të Lira, 30 Mars
 • Dita Ndërkombtare e Muzeut, 18 Maj
 • Dita ndërkombëtare e fëmijëve, 1 Qershor
 • Dita Ndërkombëtare e Gruas, 8 Mars
 • Dita ndërkombëtare e librit dhe të drejtave autoriale, 23 Prill
 • Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë,2 Prill
 • Dita Ndërkombëtare e Maleve, 11 Dhjetor
 • Dita Ndërkombëtare e Oqeaneve, 8 Qershor
 • Dita ndërkombëtare e përkthimit, 30 Shtator
 • Dita ndërkombëtare e të zhdukurve, 30 Gusht
 • Dita Ndërkombëtare e ushqimit, 16 Tetor
 • Dita Ndërkombëtare Meteorologjike,23 Mars

 

Related Articles

Close