Përshëndetje

Këshilli i Qarkut Vlorë ju uron gëzuar festat!

Këshilli i Qarkut Vlorë ju uron gëzuar festat!
Urimet më të mira për një festë krishtlindje të mrekullueshme dhe një Viti të Ri të shëndetshëm dhe të lumtur!

Gëzuar !🎄🎄


Gëzuar 28 Nëntorin - 105 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë!
Gëzuar 29 Nëntorin - 73 vjetorin e çlirimit të Shqipërisë!

Liria nuk vjen kaq lehtë. Është shumë e rëndësishme të kujtojmë në këto momente të rëndësishme për kombin tonë sa ka kushtuar për të qenë një vend i lirë, duke u qenë mirënjohës heronjve kombëtarë që sakrifikuan për këtë ditë; është jetësore të refletojmë se kjo liri është mundësia më e mirë për të bërë çdo ditë atë që është më e drejtë për kombin tonë në procesin  e integrimit dhe progresit drejt demokracisë.


 

Close