Tag Archives: News

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Festat zyrtare dhe jozyrtare

Institucionet shtetërore janë të mbyllura ditëve të Shtuna dhe të Diela si dhe në ditët e zyrtare në vijim, festave për vitin 2017. 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri 14 Mars - Dita e Verës 22 Mars - Dita e ...

Projektpropozime

Projektpropozime

Ftesë për projektpropozime: Këshilli i Qarkut në kuadër të reformës së re territoriale u ka dhënë prioritet problematikave të bashkive të cilat kërkojnë zgjidhje. Këshilli i Qarkut Vlorë e shikon me rëndësi të madhe a ...

Nga Vlora në Salento (Itali)

Nga Vlora në Salento (Itali)

Në datat 28-31 korrik 2017 me ftesë të Unionit të Bashkive të Veriut të Salentos kryetari I Këshillit të Qarkut z. Ervis Moçka përfaqësoi qarkun e Vlorës në një event të rëndësishëm, të organizuar nga pala italiane si pj ...

Event

Event

Në datën 21 dhe 22 maj 2017, me ftesë te Presidentit të Rajonit të Ishujve Jonianë z. Theodoros Galiatsatos , Kryetari I Këshillit të Qarkut Vlorë z. Ervis Moçka, mori pjesë në festën kombëtare të 153 vjetorit të bashkim ...

Close