Këshilli i Qarkut Vlorë

 • Këshilli i Qarkut Vlorë

  Bashkia Vlorë

  KONTAKTO
 • Këshilli i qarkut Vlorë

  Bashkia Himarë

  KONTAKTO
 • qarku sarande

  Këshilli i qarkut Vlorë

  Bashkia Sarandë

  KONTAKTO

Përshëndetje nga Kryetari i Qarkut Vlorë

Ju faleminderit qe po me lejoni tju sherbej si Kryetar i Qarkut Vlorë.
Së bashku të bashkojmë forcat për një qytet më të mirë.

Me Respekt,
Kryetari Ervis Moçka

News Latest News and Announcements

Njoftime Punesimi

Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës

SHPALLJE PËR LËVIZJEN PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE ( Specialist në Drejtorinë e...

July 9, 2024

Read More

Njoftime Punesimi

Verifikimin paraprak të kandidatëve për pozicionin Specialist në Këshillin e Qarkut Vlorë

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për pranim në shërbimin civil për pozicionin “Specialist në Drejtorinë e...

April 8, 2024

Read More


MOTI NË QARKUN VLORË

Mer pjes në qytetin tënd Mer pjes në qytetin tënd, Informohu me projektet, vendimet dhe aktivitetet

Njoftime Aktivitete dhe Evente

Njoftime Punesimi

Përgjegjës i Sektorit të Urbanistikës, Zhvillimit të Territorit, Burimeve Njerëzore, Arsimit, Kulturës, Turizmit  dhe Çështjeve Sociale

Njoftim për shpalljen e fituesit për pozicionin “Përgjegjës i Sektorit të Urbanistikës, Zhvillimit të Territorit, Burimeve...

March 20, 2024

Read More

Njoftime Punesimi

Verifikimi paraprak për procedurën e lëvizjen paralele – Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës

Njoftim për verifikimin paraprak për procedurën e lëvizjen paralele për pozicionin “Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe...

March 7, 2024

Read More

Njoftime Punesimi

Përgjegjës i Sektorit të Urbanistikës, Zhvillimit të Territorit, Burimeve Njerëzore, Arsimit, Kulturës, Turizmit  dhe Çështjeve Sociale

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për procedurën e ngritjes në detyrë për pozicionin “Përgjegjës i Sektorit të...

February 23, 2024

Read More

Njoftime Punesimi

Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës

SHPALLJE PËR LËVIZJEN PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist në Drejtorinë e...

February 22, 2024

Read More