Këshilli i Qarkut Vlorë

Njoftime

InvestimeNjoftime

Përfundon rikonstruksioni i kopshtit “Stavri Bombaj” në Bashkinë Selenicë

Përfundon rikonstruksioni kopshtit “Stavri Bombaj” , nje projekt ky i Bashkisë Selenicë dhe i financuar tërësisht nga...

January 9, 2024

Read More

NjoftimeNjoftime Punesimi

Verifikimi paraprak të kandidatëve në Këshillin e Qarkut Vlorë

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për pranim në shërbimin civil për pozicionin “Specialist për Arsimin, Kulturën,...

November 24, 2023

Read More

Njoftime

Perfundoi faza e pare perzgjedhese per ne festivalin folklorik te Gjirokastres

Sot perfundoi faza e pare perzgjedhese e qarkut Vlore per ne festivalin folklorik te Gjirokastres me performancen e grupeve dhe bartesve...

March 15, 2023

Read More

Njoftime

Konkurruan dhjetë grupe polifonike në Ekspeditën e Bashkisë Selenicë

Në ekspeditën e grupeve popullore të bashkisë Selenicë konkurruan dhjetë grupe polifonike të fshatrave: Lubonjë, Gjorm, Lapardha,...

March 13, 2023

Read More

Njoftime

Roundi i dyte ne Festivalin Folklorik te Gjirokastres grupet polifonike te bashkise Himare

Diten e premte konkurruan ne roundin e dyte te ekspeditave ne nivel qarku per pjesemarrjen ne Festivalin Folklorik te Gjirokastres grupet...

March 11, 2023

Read More

Njoftime

Livadhja, U zhvillua aktiviteti i grupeve popullorë me pjesëmarrjen e përfaqësuesve nga bashkia Sarandë, Finiq dhe Delvinë

Në datë 9 mars ne qendrën kulturore në Livadhja u zhvillua roundi i parë përzgjedhës i grupeve dhe bartësve popullorë me...

March 9, 2023

Read More

Njoftime

Njoftim Fituesi për anëtar/personalitet në Këshillin Vendor të Arsimit Parauniversitar të qarkut Vlorë

Njoftim Fituesi për anëtar/personalitet në Këshillin Vendor të ArsimitParauniversitar të qarkut VlorëNë mbështetje të nenit 83...

March 6, 2023

Read More

Njoftime

Njoftim për aplikim anëtar i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

NJOFTIM PËR APLIKIM  Anëtar i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar  Në mbështetje të Ligjit Nr. 139/2015 “Për...

January 31, 2023

Read More

NjoftimeProjekte

SAVE WATER PROJECT SUPPLY AND DELIVERY OF EQUIPMENT FOR THE WATER SUPPLY SYSTEM

SAVE WATER PROJECT SUPPLY AND DELIVERY OF EQUIPMENT FOR THE WATER SUPPLY SYSTEM LOT 2 Sensors for the monitoring of Water Supply System...

November 7, 2022

Read More

Njoftime

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për procedurën e ngritjes në detyrë

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për procedurën e ngritjes në detyrë për pozicionin “Drejtor” në Drejtorinë e...

October 7, 2022

Read More