Këshilli i Qarkut Vlorë

Investime

InvestimeNjoftime

Përfundon rikonstruksioni i kopshtit “Stavri Bombaj” në Bashkinë Selenicë

Përfundon rikonstruksioni kopshtit “Stavri Bombaj” , nje projekt ky i Bashkisë Selenicë dhe i financuar tërësisht nga...

January 9, 2024

Read More