Këshilli i Qarkut Vlorë

Projekte

NjoftimeProjekte

SAVE WATER PROJECT SUPPLY AND DELIVERY OF EQUIPMENT FOR THE WATER SUPPLY SYSTEM

SAVE WATER PROJECT SUPPLY AND DELIVERY OF EQUIPMENT FOR THE WATER SUPPLY SYSTEM LOT 2 Sensors for the monitoring of Water Supply System...

November 7, 2022

Read More

NjoftimeProjekte

Waste Collection Equipment

Waste Collection Equipment Waste_Collection_Equipment.rar   Note/Shenim: (Documents are in compressed on .zip format, you need to...

August 12, 2022

Read More

Projekte

Takimi i dytë i projektit Pharem

Më datë 20 qershor 2019 Këshilli I Qarkut Vlorë organizoi takimin e dytë të projektit “Pharem: Zhvillimi dhe aplikimi i një...

June 20, 2019

Read More

NjoftimeProjekte

Takim informues për projektin ndërkufitar SAVE WATER

Ditën e martë më 5 shkurt 2019 Këshilli i Qarkut Vlorë organizoi një takim informues për projektin ndërkufitar SAVE WATER:...

February 5, 2019

Read More