Këshilli i Qarkut Vlorë

Njoftime

Perfundoi faza e pare perzgjedhese per ne festivalin folklorik te Gjirokastres

Sot perfundoi faza e pare perzgjedhese e qarkut Vlore per ne festivalin folklorik te Gjirokastres me performancen e grupeve dhe bartesve...

March 15, 2023

Read More

Njoftime

Konkurruan dhjetë grupe polifonike në Ekspeditën e Bashkisë Selenicë

Në ekspeditën e grupeve popullore të bashkisë Selenicë konkurruan dhjetë grupe polifonike të fshatrave: Lubonjë, Gjorm, Lapardha,...

March 13, 2023

Read More

Njoftime

Roundi i dyte ne Festivalin Folklorik te Gjirokastres grupet polifonike te bashkise Himare

Diten e premte konkurruan ne roundin e dyte te ekspeditave ne nivel qarku per pjesemarrjen ne Festivalin Folklorik te Gjirokastres grupet...

March 11, 2023

Read More

Njoftime

Livadhja, U zhvillua aktiviteti i grupeve popullorë me pjesëmarrjen e përfaqësuesve nga bashkia Sarandë, Finiq dhe Delvinë

Në datë 9 mars ne qendrën kulturore në Livadhja u zhvillua roundi i parë përzgjedhës i grupeve dhe bartësve popullorë me...

March 9, 2023

Read More

Njoftime

Njoftim Fituesi për anëtar/personalitet në Këshillin Vendor të Arsimit Parauniversitar të qarkut Vlorë

Njoftim Fituesi për anëtar/personalitet në Këshillin Vendor të ArsimitParauniversitar të qarkut VlorëNë mbështetje të nenit 83...

March 6, 2023

Read More

Njoftime Punesimi

Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës”, në Këshillin e  Qarkut Vlorë

Njoftim mbi rezultatet e konkurrimit për pozicionin “Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës”, në...

February 14, 2023

Read More

Njoftime Punesimi

Specialist Finance për Zbatimin e Buxhetit dhe Projekteve në Këshillin e  Qarkut Vlorë

Njoftim mbi rezultatet e konkurrimit për pozicionin “Specialist Finance për Zbatimin e Buxhetit dhe Projekteve” në Këshillin e ...

February 10, 2023

Read More

Njoftime

Njoftim për aplikim anëtar i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

NJOFTIM PËR APLIKIM  Anëtar i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar  Në mbështetje të Ligjit Nr. 139/2015 “Për...

January 31, 2023

Read More

Njoftime Punesimi

Specialist Finance për Zbatimin e Buxhetit dhe Projekteve në  Këshillin e  Qarkut Vlorë

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për pranimin në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive për pozicionin...

January 26, 2023

Read More

Njoftime Punesimi

Njoftim për verifikimin paraprak Specialist në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës

Njoftim për verifikimin paraprak të kandidatëve për pranimin nga jashtë shërbimit civil për pozicionin “Specialist në Drejtorinë...

January 26, 2023

Read More