Këshilli i Qarkut Vlorë

Festa e Mandarinës – Konispol

November 23, 2019

Tashmë Festa e Mandarinës është kthyer në një traditë. Kjo festë organizohet çdo Nëntor, nga Bashkia Konispol  dhe Këshilli i Qarkut Vlorë me mbështetjen e Srd.

 

Last modified: March 29, 2020

Comments are closed.