Këshilli i Qarkut Vlorë

Mbledhje e jashtëzakonshme e Komisionit të Mbrojtjes Civile

December 2, 2019

Është zhvilluar sot takim i jashtëzakonshëm i Komisionit të Mbrojtjes Civile, me qëllim diskutimin e situatës pas tërmetit të ndodhur në datë 26 Nëntor, suportin për të dëmtuarit nga institucionet shtetërore, koordinimin me njësitë akomoduese për nevojat si dhe vlerësimi i dëmeve në banesa.

Last modified: March 26, 2020

Comments are closed.