Këshilli i Qarkut Vlorë

Z. Ylli Pirro

June 28, 2016

Anëtar i PD datëlindja 30.05.1967 ka filluar me 02.08.2010 dhe ka mbaruar 01.11.2011

Last modified: March 21, 2020

Comments are closed.