Këshilli i Qarkut Vlorë

Nderi i Qarkut për z. Abaz Tahir Hoxha

February 20, 2020

 

Këshilli i Qarkut Vlorë në datë 18 Shkurt 2020 organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “Nderi i Qarkut” për Z. Abaz Tahir Hoxha me motivacionin “Për kontributin e çmuar në krijimtarinë, zhvillimin, dhe rritjen e vlerave të artit dhe kinematografisë shqiptare!

Last modified: March 26, 2020

Comments are closed.