Këshilli i Qarkut Vlorë

Panairin Ndërkombëtar Food Panorama Expo 2019-Qipro

November 10, 2019

Këshilli i Qarkut Vlorë përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar Food Panorama Expo 2019 në Qipro. Ky aktivitet është në kuadër të forcimit të bashkëpunimit ndërkufitar dhe promovimit të rajonit në një nivel më të gjerë ndërkombetar.

Qarku Vlorë ngriti interesin në drejtim t përodhuesve te vajit te ullirit per eksport, por edhe te njohjes ne teresi te territorit, duke qene pak ose aspak i njohur si vend.
Befasia me e vecante erdhi nga shqiptaret qe jetojne ne Qipro, te cilet, pervec se vizituan panairin, shprehen kenaqesine e madhe qe Shqiperia mund te kishte nje perfaqesi zyrtare, sidomos ne kete vend, ku raste te tilla kane qene shume te pakta.

 

Last modified: March 27, 2020

Comments are closed.