Këshilli i Qarkut Vlorë

Përfundon edicioni i XIII-të i Festivalit Kombëtar të Iso-polifonisë

December 11, 2019

Ka përfunduar në Vlorë Edicioni i XIII-të i Festivalit Kombëtar të Iso-polifonisë, ku janë ndarë këto çmime:
* Çmimi i parë “Neko Muço” – fitues Ansambli Folklorik i Qarkut Elbasan
*Çmimi i dytë “Demir Zyko” – fitues grupi polifonik “Shëndëlli” dhe “Gjergj Arianiti”, Mallakastër
*Çmimi i dytë “Xhevat Avdalli” -fitues grupet polifonike Qarku Gjirokastër
*Çmimi i tretë “Arap Çeloleskaj” – fitues, Ansambli folklorik i Bashkisë Skrapar
*Çmimi i tretë “Dhimitër Varfi” – fitues, Grupi polifonik i Dukatit
*Çmimi Marrësi më i mirë – fitues Robert Prifti, Vlorë
*Çmimi Marrësja më e mirë- fituese Shpresa Kapaj, Tërbaç, Vlorë
*Çmimi i karrierës – grupi polifonik “Bilbili”, Vlorë
*Çmimi special “Haxhi Dalipi” – fitues Neki Zhupani, Gramsh
*Çmimi i 75 Vjetorit të Çlirimi – fitues grupi polifonik Çipini.

Ky Fesitval u organizua nga:

#MinistriaeKulturës: QëndraKombëtareVeprimtariveFolklorike
#KëshilliQarkutVlorë
#BashkiaVlorë
#DRKKVlorë

 

 

Last modified: March 29, 2020

Comments are closed.