Këshilli i Qarkut Vlorë

Përfundon rikonstruksioni i kopshtit “Stavri Bombaj” në Bashkinë Selenicë

January 9, 2024

Përfundon rikonstruksioni kopshtit “Stavri Bombaj” , nje projekt ky i Bashkisë Selenicë dhe i financuar tërësisht nga Këshilli i Qarkut Vlorë.

Ambjentet e reja janë vizituar nga Kryetari i Qarkut dhe Kryetari i Bashkisë Selenicë, të cilët u shprehën të kënaqur me rezultatin e punës dhe bashkëpunimit mdisi dy njësive të qeverisjes vendore, të cilat me projekte të përbashkëta dhe përkushtim vijnë në ndihmë të komunitetit.

Last modified: January 9, 2024

Comments are closed.