Këshilli i Qarkut Vlorë

Ceremonia e 100 vjetorit të vdekjes së Ismail Qemalit

October 15, 2019

Ceremonia e 100 vjetorit të vdekjes së Ismail Qemalit.
Kryetari i Këshillit të Qarkut Vlore z. Ervis Mocka mori pjesë në ceremoninë e 100 vjetorit të vdekjes së Ismail Qemalit, organizuar nga bashkia Vlore. Në këtë aktivitet morën pjesë autoritete të larta të qeverisë shqiptare, autoritete lokale, deputetë dhe qytetarë të Vlorës.

Last modified: March 27, 2020

Leave a Reply