Këshilli i Qarkut Vlorë

Zhvillohet konferenca finale e projektit Passage – Arras, Francë

November 22, 2019

Zhvillohet konferenca finale e projektit Passage ne Arras, France.
Këshilli i Qarkut Vlorë është partneri i vetëm jo-anëtar i BE i angazhuar përkrah vendeve anëtare për administrimin e ngushticës së Otrantos dhe ngushticës së Korfuzit.

Last modified: March 29, 2020

Comments are closed.