Këshilli i Qarkut Vlorë

zyraqarku Author

Njoftime

Mbledhje e jashtëzakonshme e Komisionit të Mbrojtjes Civile

Është zhvilluar sot takim i jashtëzakonshëm i Komisionit të Mbrojtjes Civile, me qëllim diskutimin e situatës pas tërmetit të...

December 2, 2019

Read More

Aktivitete

Festa e Mandarinës – Konispol

Tashmë Festa e Mandarinës është kthyer në një traditë. Kjo festë organizohet çdo Nëntor, nga Bashkia Konispol  dhe Këshilli i...

November 23, 2019

Read More

Njoftime

Zhvillohet konferenca finale e projektit Passage – Arras, Francë

Zhvillohet konferenca finale e projektit Passage ne Arras, France. Këshilli i Qarkut Vlorë është partneri i vetëm jo-anëtar i BE i...

November 22, 2019

Read More

Aktivitete

Panairin Ndërkombëtar Food Panorama Expo 2019-Qipro

Këshilli i Qarkut Vlorë përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar Food Panorama Expo 2019 në Qipro. Ky aktivitet është në kuadër...

November 10, 2019

Read More

AktiviteteNjoftime

EURORAJONI / Nëntor 2019

Eurorajoni Adriatiko-Jonian zhvilloi në datat 4-5 Nëntor në Campobasso-Itali seminarin me temë: “Mbi rolin e qeverisjes me shumë...

November 5, 2019

Read More

AktiviteteNjoftime

Zhvillohet mbledhja e 5-të e Komitetit të Përbashkët të Monitorimit të Programit Ndërkufitar Interreg IPA Greqi-Shqipëri 2014-2020

Në 21 qershor 2019 u zhvillua mbledhja e 5-të e Komitetit të Përbashkët të Monitorimit të Programit Ndërkufitar Interreg IPA...

June 22, 2019

Read More